Search
Close this search box.

Meer furst

Cindy Heemskerk- interieurontwerp

Over Mij

Als eigenaar van Furst styling, stel ik me graag voor. Mijn naam is Cindy Heemskerk en ik ben een gepassioneerd interieurontwerper met een scherp oog voor detail en een creatieve benadering van design. Met een  achtergrond als interieurstylist en jarenlange ervaring in de branche, heb ik mijn passie omgezet in een bloeiende onderneming. Bij Furst styling streef ik ernaar om unieke en doordachte ontwerpoplossingen te bieden die de persoonlijkheid en levensstijl van mijn klanten weerspiegelen.

Tarieven

Benieuwd naar mijn tarieven? Ik hanteer transparante en eerlijke tarieven voor mijn diensten, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Of je nu op zoek bent naar een compleet interieuradvies, kleur- en materiaaladvies of stylingplan, ik bied verschillende pakketten aan die passen bij jouw behoeften en budget. Neem contact met me op voor een gedetailleerd overzicht van mijn tarieven en mogelijkheden.

Werkwijze

Bij Furst styling hanteer ik een gestructureerde en persoonlijke werkwijze om ervoor te zorgen dat jouw interieurwensen worden vervuld. Het proces begint met een kennismakingsgesprek, waarin we jouw wensen, voorkeuren en doelen bespreken. Vervolgens ga ik aan de slag met het ontwikkelen van een uniek concept voor jouw interieur, waarbij ik rekening houd met aspecten zoals kleurenschema’s, materialen en meubilair. Gedurende het hele proces blijf ik nauw  met je samenwerken om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan je verwachtingen voldoet.

Wil je meer weten over mij, mijn tarieven en mijn werkwijze? Aarzel niet om contact met mij op te nemen. Ik sta klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen bij het realiseren van jouw interieurdromen!

De waardering van www.furststyling.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 10.0/10 gebaseerd op 5 reviews.
Scroll naar boven
× Hoe kan ik je helpen?